کله گنجشکی

مواد لازم : گوشت چرخ کرده - پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده  -نمک و فلفل و زرچوبه-سبزیجات معطر مثل نعنا تلخون و مرزه

 گوشت را به همراه پیاز و نمک و فلفل و زرچوبه و سبزیجات معطر خوب ورز میدهیم

مقداری اب داخل قابلمه میریزیم و میگذاریم جوش بیاید بعد که جوش امد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل را به ان اضافه میکنم

مواد گوشتی را به صورت قلقلی دراورده و  یکی یکی و به ارامی به اب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم حدود چهل و پنج دقیقه با حرارت ملایم پخته شود

نوش جان

/ 3 نظر / 6 بازدید
شکوفه

ما قبلش قلقلی ها رو سرخ میکنیم بعد میپزیم. سیب زمینی هم خورد میکنیم مربع مربع میریزیم توو آبش

سحر

اره منم اینجوری درست میکنم

نورا

من اول پیاز نگینی رو با هویج و لوبیا سبز و کمی فلفل دلمه ای و لوبیا سبز سرخ میکنم بعد توش رب میزنم میزارم بپزه بعد گوشت رو با پیاز و ادویه ورز میدم قلقلی میکنم سرخ میکنم سبزیجات که پخت یه ربع میزارم توش بپزه بعد یکم آرد سیب زمینی میریزم قوام بیاد سیب زمینی هم نگینی خورد میکنم سرخ میکنم موقع سرو میریزم روش